Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Tips voor het kiezen van een rijschool

Tips voor het kiezen van een rijschool | Autorijschool Pompert

Het is eindelijk zo ver: je mag beginnen met het nemen van rijlessen! Een spannende, maar vooral erg leuke tijd! Voordat je kan beginnen, moet je natuurlijk eerst een goede rijschool kiezen. Aangezien er veel mogelijkheden zijn, is deze keuze niet gemakkelijk. Wat is voor jouw de beste rijschool en waar ga je op letten bij het zoeken naar een rijschool? Wil je graag in een dikke auto lessen, ben je op zoek naar de goedkoopste rijlessen of vind je de ervaring van anderen belangrijk? Autorijschool Pompert helpt je graag bij het maken van een keuze!

Rijschool kiezen: maak een weloverwogen besluit

Als je begint met het zoeken van rijscholen, is het verstandig om het aanbod in jouw omgeving in kaart te brengen. Welke rijscholen zijn er allemaal? Met behulp van de Rijschoolzoeker van het CBR kan je dit makkelijk in kaart brengen. Als je dit eenmaal hebt uitgezocht, is het zaak om rijscholen te vergelijken met elkaar. Denk eerst goed na over welke dingen jij belangrijk vindt. Het slagingspercentage van een rijschool zegt bijvoorbeeld veel over de kwaliteit. Dit percentage geeft aan hoeveel mensen de eerste keer zijn geslaagd voor hun rijexamen. Landelijk ligt dit percentage rond de 50%. Hoe hoger het slagingspercentage, hoe groter de kans dat jij ook snel zal slagen. Naast het slagingspercentage kan je letten op de prijzen van de rijschool. Volgens een onderzoek van het CBR zijn de kosten van een rijbewijs gemiddeld €2.300,-. Een rijles kost gemiddeld €41,- per uur. Het is niet altijd slim om de goedkoopste rijschool te kiezen; vaak heb je hierbij meer lessen nodig, waardoor je uiteindelijk niet goedkoper uit bent en de rijlessen soms ook van een lagere kwaliteit zijn. Is de prijs van de rijschool te mooi om waar te zijn? Bekijk dan altijd goed de referenties of doe zelf goed onderzoek om te kijken of jij daar wel wilt gaan lessen.

Autorijlessen in Eindhoven bij Autorijschool Pompert

Ben jij woonachtig in (de buurt van) Eindhoven en wil jij graag rijlessen bij een betrouwbare en eerlijke rijschool, waarbij je rijles krijgt op een persoonlijke manier? Dan ben je bij Autorijschool Pompert aan het juiste adres! Bij ons krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur, die jou goed begeleidt op een vriendelijke en integere manier. Onze instructeurs hebben passie voor hun werk. Zij streven ernaar om jou op een zo aangenaam mogelijke manier te leren autorijden en je te laten slagen voor je examen. Ons slagingspercentage ligt ruim boven het landelijke en regionale gemiddelde. Dankzij onze filosofie komen veel leerlingen graag lessen bij onze rijschool. Wij geven niet alleen rijlessen in Eindhoven. Ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Ook dan kan je bij onze rijschool terecht! Als je lessen gaat volgen bij Autorijschool Pompert, dan rijd je altijd in een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke Volkswagen Golf 7. Naast rijlessen in een auto, bieden wij ook rijlessen in een rijsimulator aan. Dit maakt de stap naar de weg een stuk makkelijker. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Autorijschool Pompert? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch via 040-2569199 of 06-46431240. Liever contact opnemen per mail? Dit kan door te mailen naar info@autorijschoolpompert.nl. Wij helpen je graag en beantwoorden al je vragen!

Neem contact op