Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Rijles in een automaat

Rijopleiding automaat

Bij Rijschool Pompert kun je ook terecht voor autorijlessen in een automaat. De automaat wordt steeds populairder vanwege het gebruiksgemak en het comfort. Je kan kiezen voor het rijden in een automaat vanwege het gebruiksgemak, maar ook om een medische reden of wanneer je veel moeite hebt met concentreren of het verdelen van je aandacht.

Was het een aantal jaren geleden nog ‘bijzonder’ om in een automaat je rijbewijs te halen, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het (leren) rijden in een automaat. Steeds meer auto’s worden ook standaard uitgerust met een automaat, denk hierbij bijvoorbeeld aan hybride of elektrische auto’s. Behalve dat een automaat gemak en comfort biedt, verbruikt een automaat ook minder waardoor je kosten bespaart.

Het kostenbesparen begint al bij het volgen van rijlessen in een automaat. Omdat je niet hoeft te leren schakelen, heb je waarschijnlijk minder rijlessen nodig dan anders het geval zou zijn geweest.
Bij autorijschool Pompert betaal je voor de rijlessen in een automaat niet meer dan voor rijlessen in een handgeschakelde auto.

Je volgt de automaatrijlessen in een elektrische auto.

Als je in een automaat je rijbewijs haalt, mag je alleen in een automaat rijden, dus niet in een handgeschakelde auto.

Neem contact op