Theorie & praktijk

Met de bekende RIS (rijopleiding in stappen) methode zorgen we voor een goede balans tussen theorie en praktijk

Theorie

Theorie is een belangrijk onderdeel van je rijopleiding, want wat je theoretisch niet beheerst kun je in de praktijk niet toepassen. Het theorie examen is een behoorlijk pittig examen dat je niet mag onderschatten. Daarom raden wij je aan om op tijd te starten, zodat je theoretisch goed voorbereid aan je rijopleiding begint.

Je kunt je bij Autorijschool Pompert in Eindhoven voorbereiden op je theorie. Wij bieden klassikale theorielessen aan in kleine groepjes. In vier woensdagavonden behandelen we alles wat je weten moet over de theorie. Daarnaast krijg je toegang tot een zeer uitgebreid examentraining programma. Het is ook mogelijk om individuele theorielessen te volgen. Deze optie is erg geschikt als je moeite hebt om je te concentreren in een groep of als je de discipline niet hebt om zelf met je theorie aan de slag te gaan. Deze lessen zijn één op één en erg effectief.

De cursus vindt plaats op woensdagen. Alle avonden starten om 18.30 uur en eindigen om ongeveer 21 uur.


Locatie

De lessen vinden plaats bij ons kantoor aan de Daalakkersweg 2 (ruimte 140) in Eindhoven

De theoriecursus is inclusief boek, examentraining en examen. Zie voor prijzen de pagina prijzen en lespakketten.

Je theorie examen wordt door ons aangevraagd. Dit doen we bij aanvang van de cursus, zodat je ruim op tijd weet wanneer je theorie examen plaatsvindt.

Praktijk

Om je te leren autorijden, maken we gebruik van de R.I.S. methode: de Rijopleiding In Stappen. Deze R.I.S. methode is een duidelijk gestructureerde en daardoor erg efficiënte manier van leren. Je werkt volgens een stappenplan en daardoor weet je altijd hoever je bent in je rijopleiding en welke onderdelen je nog moet bijspijkeren. In tegenstelling tot wat je bij veel rijscholen ziet, ga je bij ons pas op praktijkexamen wanneer je daar klaar voor bent. Je kunt tenslotte beter investeren in rijlessen dan in een reeks rijexamens!

We beloven je geen gouden bergen, maar we communiceren altijd duidelijk met je over waar je staat in je rijopleiding en wat er nog moet gebeuren alvorens je op examen kunt.

Benieuwd naar reacties en ervaringen van leerlingen die je voorgingen? Bekijk dan ons gastenboek. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst