Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Prijzen & lespakketten

Transparante prijzen zonder verrassingen.

De kosten voor rijlessen zijn vaak doorslaggevend bij het kiezen van een autorijschool. Dit is begrijpelijk. Het liefst wil je van tevoren weten wat je rijopleiding je gaat kosten. Het verschilt per persoon hoeveel rijlessen iemand nodig heeft en daarom is het lastig om vooraf de exacte prijs voor jouw autorijles pakket te noemen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt hangt af van verschillende factoren. De duur van je rijopleiding is voor een groot deel afhankelijk van jouw motivatie, beschikbaarheid, aanleg en manier van leren.

Intake en lespakketten

Vrijblijvende proefles


Intake van 60 minuten – Meer info over de intake

€ 50

Starterspakket


25 uur / 20 lessen (75 minuten)

Incl. tussentijdse toets, praktijkexamen, gratis praktijkboek, gratis herexamen*. Ook mogelijk in automaat (67,- per uur).

€ 2250

Basispakket


40 uur / 32 lessen (75 minuten)

Incl. tussentijdse toets, praktijkexamen, gratis praktijkboek, gratis herexamen*. Ook mogelijk in automaat (67,- per uur)

€ 3255

Goed om te weten: Onze pakketten geven geen garantie dat je precies na 20 of 32 lessen kunt afrijden. Ons uitgangspunt is altijd dat je goed voorbereid en met een grote slagingskans bij het CBR op gaat voor je praktijkexamen. Indien nodig kun je het pakket aanvullen met losse lessen of met voordeligere vooruit gekochte lessen.

Overige pakketten en extra lessen na pakket

   
20 uur rijles (€ 67 per uur) 1340,-
10 uur rijles (€ 68 per uur) 680,-
5 uur rijles  (€ 69 per uur) 345,-
Rijsimulator-cursus – 8 uur (60 minuten)
bij volgen cursus gratis herexamen*
340,-

Losse prijzen

   
Losse autorijles van 60 minuten ** 70,-
Losse les rijsimulator 60 minuten 45,-
Intake van 60 minuten 50,-
Tussentijdse toets CBR 275,-
Praktijkexamen CBR 300,-
Faalangst examen CBR 375,-
CBR theorie-examen

60,-

Alle prijzen gelden per 01-01-2024

 

Vrijblijvende intake voor rijlessen (60 minuten) € 50,-

De intake kost € 50,-. Kom je daarna bij ons lessen dan krijg je deze kosten terug.

Omdat iedereen anders en uniek is, kunnen wij niet van tevoren voorspellen hoeveel lessen jij in jouw autorijles pakket precies nodig hebt om je rijbewijs te halen. We kunnen je daarom geen standaard autorijles pakket aanbieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je de bediening van de auto snel onder de knie hebt, maar dat je moeite hebt om het overzicht te houden. Of dat jouw verkeersinzicht prima is, maar dat het je veel moeite kost om de bediening onder controle te krijgen. Door het volgen van een vrijblijvende intake, kunnen we een redelijk nauwkeurige inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig zult hebben in jouw autorijles pakket. Deze intake duurt 60 minuten. Bij onze rijschool in Eindhoven maken we je autorijles pakket dus zoveel mogelijk op maat. Als je direct een afspraak wilt maken voor een intake, neem dan contact met ons op.

Autorijles prijzen & pakketten

Het volgen van autorijlessen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Wij willen daar als rijschool zorgvuldig mee omgaan en begrijpen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Dat is waarom wij gebruik maken van de BOVAG lesovereenkomst. Een overeenkomst waar duidelijke voorwaarden in staan, zodat je weet wat je van Autorijschool Pompert mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

Kosten rijlessen en pakketten

Om je een richtlijn te geven van de kosten van onze rijlessen en de kosten van de verschillende autorijles pakketten, zetten wij hieronder de prijzen voor je op een rijtje. We horen graag van je wanneer er iets niet duidelijk is. Onze specialisten geven je graag vrijblijvend meer informatie.

Voorwaarden autorijles pakket

Heb je nog vragen over jouw autorijles pakket of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Autorijschool Pompert in Eindhoven. Vul eenvoudig en vrijblijvend het contactformulier in of bel ons.

* gratis herexamen t.w.v €136,50 (tarief CBR) bij opvolgen lesadvies en volgen simulatorcursus.
**  Een lesprijs van €70 euro per 60 minuten is hetzelfde als €58,33 euro per 50 minuten.

Neem contact op