Prijzen & lespakketten

Transparante prijzen zonder verrassingen.

De kosten voor rijlessen zijn vaak doorslaggevend bij het kiezen van een autorijschool. Dit is begrijpelijk. Het liefst wil je van tevoren weten wat je rijopleiding je gaat kosten. Het verschilt per persoon hoeveel rijlessen iemand nodig heeft en daarom is het lastig om vooraf een exacte prijs te noemen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren. De duur van je rijopleiding is voor een groot deel afhankelijk van jouw:

  • motivatie;
  • beschikbaarheid;
  • aanleg;
  • manier van leren.

Vrijblijvende intake voor rijlessen (60 minuten) € 50,-

De intake kost € 50,- Kom je daarna bij ons lessen dan krijg je deze kosten terug.

Omdat iedereen anders en uniek is, kunnen wij je niet van tevoren voorspellen hoeveel lessen je precies nodig hebt om je rijbewijs te halen. We kunnen je daarom geen standaard rijlespakket aanbieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je de bediening van de auto snel onder de knie hebt, maar dat je moeite hebt om het overzicht te houden. Of dat jouw verkeersinzicht prima is, maar dat het je veel moeite kost om de bediening onder controle te krijgen. Door het volgen van een vrijblijvende intake, kunnen we een redelijk nauwkeurige inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Deze intake duurt 60 minuten. Bij onze rijschool in Eindhoven maken we je lespakket dus zoveel mogelijk op maat. Als je direct een afspraak wilt maken voor een intake, neem dan contact met ons op.

Autorijles prijzen & pakketten

Het volgen van autorijlessen is voor de meeste mensen een behoorlijke investering. Wij willen daar als rijschool zorgvuldig mee omgaan en begrijpen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Dat is waarom wij gebruik maken van de BOVAG lesovereenkomst. Een overeenkomst waar duidelijke voorwaarden in staan, zodat je weet wat je van Autorijschool Pompert mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

Kosten rijlessen en pakketten

Om je een richtlijn te geven van de kosten van onze rijlessen en de kosten van de verschillende rijlespakketten, zetten wij hieronder de prijzen voor je op een rijtje. We horen graag van je wanneer er iets niet duidelijk is. We geven je graag vrijblijvend meer informatie.

Zie hier de prijzen en de pakketten per 01-01-2022

Starterspakket

25 uur / 20 lessen (75 minuten)
incl. tussentijdse toets, praktijkexamen, gratis praktijkboek, gratis herexamen*. Ook mogelijk in automaat (59,- per uur)

1985,-

Basispakket

40 uur / 32 lessen (75 minuten)
incl. tussentijdse toets, praktijkexamen, gratis praktijkboek, gratis herexamen*. Ook mogelijk in automaat (59,- per uur)

2870,-
Extra lessen na pakket
20 uur rijles (€ 59 per uur) 1180,-
10 uur rijles (€ 60 per uur) 600,-
5 uur rijles  (€ 61 per uur) 305,-
Rijsimulator-cursus – 8 uur (60 minuten)
bij volgen cursus gratis herexamen*
300,-
 
 
Losse prijzen
Losse autorijles van 60 minuten ** 62,50
Losse les rijsimulator 60 minuten 39,50
Intake van 60 minuten 50,-
Tussentijdse toets CBR 235,-
Praktijkexamen CBR 275,-
Faalangst examen CBR 350,-
CBR theorie-examen 50,-

Voorwaarden lespakketten

  • Onze pakketten dienen in principe van tevoren betaald te worden. Het is mogelijk om in termijnen te betalen, maar overleg dit wel eerst met je instructeur. De eerste termijnbetaling moet voor aanvang van de cursus gedaan worden.
  • Ben jij een echt talent en mag je al examen doen terwijl je lessen nog niet op zijn? Wij betalen de niet gereden lessen terug, dit is € 59,- per uur.
  • Niet eens met het te volgen lesadvies tot aan het eerste examen? Dan betalen we je de inkoopprijs CBR van je examen terug (€ 122,50)

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Autorijschool Pompert in Eindhoven. Vul het contactformulier in of bel ons.

* gratis herexamen t.w.v €122,50 (tarief CBR) bij opvolgen lesadvies en volgen simulatorcursus.
**  Een lesprijs van €62,50 euro per 60 minuten is hetzelfde als €52,08 euro per 50 minuten.


Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst