Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Rijles in een elektrische auto

Rijopleiding elektrische auto

Autorijschool Pompert is de eerste rijschool in Eindhoven met een lesauto’s die volledig elektrischezijn. Moet je nog beginnen of ben je al bezig met rijlessen, wil je graag je rijbewijs halen en vind je daarnaast jouw eigen bijdrage aan het milieu ook belangrijk, dan is (leren) rijden in een elektrische auto misschien wel iets voor jou. 

Elektrisch rijden is beter voor het milieu omdat een elektrische auto geen stikstofoxiden en fijnstof produceert. Bovendien wordt tijdens het rijden in een 100% elektrische minder CO2 uitgestoten.

En last but not least, omdat een elektrische auto een automaat is, rijdt deze heerlijk comfortabel en stil, waardoor je optimaal kunt genieten van de favoriete muziek op de radio of op een normaal geluidsniveau kunt communiceren met je bijrijders. Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische auto’s rondrijden en zijn we er heilig van overtuigt dat brandstof auto’s volledig overgenomen worden door elektrische auto’s. Elektrische rijden is wat ons betreft zeker de toekomst!

Wist je dat als je jouw rijbewijs haalt in een elektrische auto, dat je ook in een ‘gewone’ automaat mag rijden. Wanneer jij jouw rijbewijs hebt gehaald in een automaat, dan mag je niet in een handgeschakelde auto rijden. Om in een handgeschakelde auto te mogen rijden, is het vereist om jouw rijlessen in een handgeschakelde auto te hebben gehad. Daarnaast moet je ook jouw rij examen in een handgeschakelde auto hebben afgelegd.

De rijopleiding in de volledige elektrische auto wordt altijd gecombineerd met lessen in onze rijsimulator.

Onze hypermoderne VW ID.3 waarmee je volledig elektrisch leert rijden
Neem contact op