Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Rijlessen volgen met ADD bij Autorijschool Pompert

Heb jij iedere dag te maken met ADD? Dan begrijpen wij van autorijschool Pompert als geen andere wat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Rijlessen volgen met ADD is namelijk erg verschillend als je het vergelijkt met andere rijlessen. Maar dit hoeft niet te betekenen dat jij veel meer rijlessen nodig hebt. Het belangrijkste is namelijk communicatie. Onze experts op het gebied van verkeerssituaties bespreken daarom met jou stap voor stap wat je moet weten en wat essentieel is.

Wanneer jij rijlessen met ADD volgt bij autorijschool Pompert ben je altijd op de hoogte. Wij begeleiden jou in het proces naar het rijexamen. Het grote voordeel is dat wij al jarenlange ervaring hebben met personen die rijlessen volgen met ADD. Niet iedereen met deze diagnose is hetzelfde. Tijdens de rijlessen bespreken wij dan ook graag dingen met je door. Dit is vooral bedoelt om elkaar beter te leren kennen. En hierdoor kunnen wij elkaar beter begrijpen.

Snel je rijbewijs halen met ADD

Zoals al is genoemd hoeft ADD geen invloed te hebben op het aantal rijlessen die jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Wanneer jij gemotiveerd bent en graag zo snel mogelijk met het pasje op zak wilt lopen. Ben jij bij autorijschool Pompert aan het goede adres. Vanaf 16 jaar mag jij beginnen met lessen en kun je direct aan de slag met de theorie. Op deze manier ben jij snel voorzien van het rijbewijs en kun jij de weg op.

Het theorie-examen halen met ADD vraagt wellicht ook om een iets andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring hebben wij ook wel af en toe meegemaakt dat iemand met ADD moeilijk door de lesstof heen komt. Hiermee doelen wij op het papieren boek. Wanneer jij ook last hebt met het lezen van een dik boek is het handig om eens te kijken naar de andere mogelijkheden. Via onze webshop kun je namelijk ook gemakkelijk online theoriemateriaal bestellen. Hierdoor hoef je niet de hele tijd te ploeteren met het lesboek. Maar kun je eenvoudig de theorie leren doormiddel van oefeningen.

Goedkope rijlessen van topkwaliteit

Wij van autorijschool Pompert hanteren een persoonlijke aanpak waardoor jij met ADD niet beperkt hoeft te worden. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat rijlessen op maat een zeer efficiëntie werking hebben. Rijlessen met ADD worden bij ons aangepakt met een duidelijke opbouw en structuur. Hierdoor heb niet alleen jij maar ook onze expert duidelijkheid en kom je niet voor onverwachte problemen te staan.

Bij onze rijschool in Eindhoven is het ook mogelijk om rijlessen met ADD te volgen in een automaat. Het grote voordeel is dat je hierdoor geen last hebt van versnellingen waardoor je je geheel kunt focussen op de weg. Het nadeel van dit rijbewijs is dat je hierdoor geen handgeschakelde auto’s mag rijden. Voor meer informatie over rijden met ADD of andere vragen kun je gemakkelijk contact opnemen. Wij zijn zowel per email als telefonisch bereikbaar. Wil jij weten of onze aanpak en structuur past bij jouw idee van rijden met ADD? Vraag dan naar onze proefles en begin met rijden!

rijlessen met add bij autorijschoolpompert.nl

Neem contact op