Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Rijlessen in Nuenen

Autorijschool Pompert is gevestigd in Eindhoven, aan de rand van Nuenen

Bij Autorijschool Pompert volg je rijlessen in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Wij zijn gevestigd in Eindhoven, aan de rand van Nuenen. Woon je in Nuenen? Pak dan de bus naar station Eindhoven. Ons vaste opstappunt ligt naast het station. Waarom je rijles zou willen volgen bij Autorijschool Pompert? Wij leren je niet alleen hoe de auto werkt en wat de verkeersregels zijn, maar we leren je ook écht autorijden. Autorijden bestaat uit veel meer dan aan je stuur draaien en een paar verkeersregels en dat leren wij je bij onze rijschool. Iedereen is anders en iedereen leert ook anders. Wij zijn er goed in om jouw autorijlessen op jouw behoefte af te stemmen, zo krijg je altijd een rijopleiding op maat. Onze autorijschool is niet alleen een begrip in Eindhoven, maar ook in Nuenen en omgeving. We zijn niet de grootste rijschool, omdat we dat simpelweg niet willen zijn. Juist door onze unieke benadering en door tijd te nemen voor elk individu onderscheiden wij ons van andere autorijscholen.

Betrouwbare rijschool

Autorijschool Pompert staat bekend om kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Voor ons ben jij geen nummertje. We zorgen ervoor dat we weten wie je bent en wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. Zo kunnen wij onze lessen op jou afstemmen. Dankzij onze werkwijze hebben wij altijd een hoog slagingspercentage. Onze rijlessen vinden plaats in Eindhoven. Je leert rijden in het drukke verkeer en anticiperen op snel wisselende verkeerssituaties. Daarnaast rijden we ook door Nuenen en omliggende dorpen, zodat je ook leert omgaan met smalle en slecht verlichtte wegen, landbouwvoertuigen en situaties waarin je aandacht dreigt te verslappen. We zorgen ervoor dat je bekend raakt met alle facetten van het autorijden, zodat jij na het behalen van je rijbewijs met vertrouwen in je auto stapt.

Rijlessen bij Autorijschool Pompert

Kwaliteit en een persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Bij ons vind je een team van gedreven en professionele instructeurs. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Behalve voor reguliere rijlessen kun je bij ons ook terecht als je last hebt van faalangst, autisme of AD(H)D. Wij bieden verschillende rijlespakketten aan. Deze vind je bij prijzen & lespakketten. Je krijgt les in een Volkswagen Golf 7. Een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke auto. Of je nu in Eindhoven woont of in Nuenen en omgeving, voor rijlessen op maat ben je bij Autorijschool Pompert aan het goede adres. Ook voor je theorie kun je bij ons terecht. Meer informatie vind je op onze theorie pagina.

Neem contact op