Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
231 berichten.
Kenny Wirken heeft geschreven op 17 april 2016 om 12:50
Het heeft even geduurd maar dankzij de persoonlijke aanpak en goed gestructureerde lessen van Maxime! Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ondanks dat we een hele tijd bezig zijn geweest en ik wat problemen had met het theorie examen wel altijd met veel plezier gelest! Zal ze zeker gaan missen net als de rondjes rond de auto 😉 Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld!!! Ik had niet om een betere rijschool kunnen vragen, je bent in goede handen bij Peter, Kitty en Maxime!!
Evelien Abels heeft geschreven op 10 april 2016 om 14:30
Bedankt voor de goede lessen Peter en Kitty! Ondanks dat het er veel waren kon ik met plezier blijven lessen. Het was duidelijk wat er van me verwacht werd op het examen, zo kon ik in 1 keer slagen :).
Mike van Zantvoort heeft geschreven op 4 april 2016 om 08:26
Het heeft me enige tijd gekost maar door de goede begeleiding en het begrip dat Peter toonde om mij te helpen met mijn concentratie probleem en faalangst heb ik toch mijn rijbewijs in 1x gehaald!
Tim van Schaik heeft geschreven op 17 maart 2016 om 16:19
Afgelopen woensdag ben ik geslaagd voor mijn examen. Door goede oefening en veel geduld is het mij in één keer gelukt. De aanpak van les geven is mij erg goed bevallen. De verschillende onderdelen van het autorijden worden met veel aandacht en nauwkeurigheid tot in de puntjes uitgewerkt. Ik heb met veel plezier lessen gevolgd. Bedankt hiervoor Kitty!
Rob van Breugel heeft geschreven op 30 december 2015 om 16:07
Nogmaals bedankt voor de prettige lessen Maxime! Heb op de dag van kerstavond mijn kerstcadeau waargemaakt, in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Han Crijns heeft geschreven op 22 december 2015 om 17:35
Het heeft lang geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat rijden blijkbaar iets is waar ik veel moeite mee heb. Zonder de persoonlijke begeleiding op maat en het geduld van Peter Pompert was het nooit gelukt. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Het was echt fijn om begeleid te worden door een kundige ervaren rij-instructeur die je eerlijk beoordeelt en die geen valse verwachtingen wekt. Daardoor heb ik meer les gehad dan ik in het begin hoopte, maar was ik wel klaar voor het examen, zodat ik in een keer slaagde. Super bedankt!
Jordi heeft geschreven op 15 december 2015 om 10:01
Theorie in 1 x gehaald, tussentijds examen vrijstelling gekregen en gisteren m n rijbewijs in 1 x gehaald. Goed traject met fijne begeleiding. Plezier in het rijden gekregen Peter bedankt!
Oline heeft geschreven op 3 december 2015 om 12:04
Kitty heel erg bedankt voor de fijne begeleiding, het duurde misschien iets langer maar zo ben ik ook gewoon in 1x geslaagd! Ik raad jullie zeker aan iedereen aan die nog op zoek zijn naar een goede rijschool met persoonlijke begeleiding!:)
Esmée heeft geschreven op 26 november 2015 om 15:03
Afgelopen dinsdag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Peter heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessen. De begeleiding die jij gaf was erg belangrijk voor mij, omdat ik vaak nog te onzeker was in het verkeer en geen beslissingen durfde te maken. Jij hebt mij daarbij geholpen en de juiste begeleiding gegeven die ik nodig had en dat is zo bijzonder aan jullie rijschool! Ik zou Autorijschool Pompert aan iedereen aanbevelen Je krijgt de begeleiding die bij je past en laat dat nou net erg belangrijk zijn!! Super bedankt!!
Ate heeft geschreven op 21 november 2015 om 11:55
Peter, Kitty en Maxime, jullie hebben een geweldige rijschool! Deze week na een lang traject toch de eerste keer geslaagd. Het heeft wat doorzettingsvermogen gekost, aan mijn kant en die van jullie, maar het resultaat is er ook naar! Kitty en Maxime, bedankt voor jullie engelengeduld!
Neem contact op