Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
226 berichten.
Laura/Siem schreef op 15 oktober 2012 om 07:32:
Hehe, een van 's werelds meest onstuurbare personen is eindelijk bestuurder!! Niet te geloven dat zoveel werk, geduld en tijd uiteindelijk wordt gerepresenteerd door zo'n knullig roze pasje. Maar ik ben er blij mee. Peter, bedankt voor de begeleiding en sturing op de weg ernaartoe, en ik kom snel een keertje langsgereden!
Pieteke schreef op 6 oktober 2012 om 16:21:
Na drie keer te zijn gezakt, zakte ook mijn zelfvertrouwen. Na drie jaar besloot ik het toch weer op te pakken. Zo veel mensen op de weg, dat moet ik toch ook kunnen! Ik vond het in het begin nog spannend en vooral vermoeiend. Jij zij altijd autorijden is leuk, en daar had ik in het begin mijn twijfels over. Auto rijden leek mij meer handig. Maar je hebt gelijk gekregen. Auto rijden is leuk! Dankjewel Kitty, voor je geduld, je vertrouwen in mij en de gezellige gespreken. Ik ga het nog missen. Heel veel succes verder met jullie rijschool!
Wessel schreef op 5 september 2012 om 10:01:
Beste Peter, Ik was zeker niet s'werelds snel lerende en makkelijk rijdende leerling. Maar het is ons toch gelukt en dat is het aller belangrijkste! Kan niet anders zeggen dan: wat een top rijschool! Bedankt en tot ooit!!
Merlijn van Breugel schreef op 23 augustus 2012 om 23:44:
Hee Peter,Dank voor de lessen! In de vroege uurtjes waren zowel het eindeloze gelul van de radiomannen als van jou altijd weer prima wakkerworden. Niks ten nadele van de les, want in een rap tempo heb ik (of wij...?) alles in een keer gehaald. Dat lijkt mij een van je sterkste eigenschappen: zien wat ieders wensen, talenten en obstakels zijn, en daar de les op aanpassen. Iedere leerling is anders, en daar speel je goed op in. Een zetje in de rug voor degene die het spannend vindt, even op de rem trappen wanneer iemand te hard wil. Toplessen! Dank nogmaals!
Lotte schreef op 27 juni 2012 om 20:45:
Heey Kitty, ik ben echt zo super super super blij met een rijschool als Pompert! Door me verhuizing moest ik van rijschool wisselen (allemaal vrij lastig), maar daarna ben ik bij jou autorijden alleen maar leuker gaan vinden! De weg naar me rijbewijs was niet de makkelijkste,maar ik heb veel leuke uurtjes met jou in de auto gezeten en heb me angst door jou weten te overwinnen.Ik hoop dat je nog veel anderen mensen na mij mag helpen aan hun rijbewijs! In ieder geval super bedankt voor alles en ik ga het zeker missen!
Anita Boerema schreef op 24 juni 2012 om 19:12:
Super blij en trots dat ik rijbewijs heb gehaald! Kitty bedankt voor de goede begeleiding en de fijne lessen, ik kan veilig de weg op :)Groetjes Anita Boerema
Wim schreef op 20 juni 2012 om 09:54:
Hee Peter, bedankt voor alle lessen. Toch mooi sneller geslaagd dan m'n broers! Bedankt!
Anke schreef op 19 juni 2012 om 20:25:
Hey Peter,De rijlessen waren altijd leuk en leerzaam. Nu ben ik gelukkig geslaagd!!
jose schreef op 2 mei 2012 om 11:53:
beste kitty en peter,het heeft even geduurd..., maar dank zij jullie begeleiding en steun ga ik straks naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs op te halen,bedankt !
Rachel van den Oever schreef op 24 april 2012 om 16:33:
Bedankt Peter voor het behalen van mijn rijbewijs gelijk de eerste keer en voor alle goede lessen die ik bij jou heb gevolgd. Je bent een hele ontspannen en goede lesinstructeur. Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs bij jou gehaald.
Leo schreef op 20 april 2012 om 08:34:
Peter, ontzettend bedankt voor alle lessen! Als ik opnieuw voor een rijschool zou moeten kiezen, dan zou ik weer bij jou begonnen zijn. Super bedankt!
Jeroen schreef op 18 maart 2012 om 17:44:
Peter, bedankt voor de leerzame lessen en je ongedwongen aanpak. Door jouw methodiek ben ik in 1x geslaagd. Bedankt! Hartelijke groet, Jeroen
Simone schreef op 26 januari 2012 om 14:22:
Ha Peter en Kitty, erg bedankt voor de lessen, ben echt super blij dat ik geslaagd ben! Kitty, ik vond het echt super gezellig altijd met je, komend weekend maar eens écht alleen gaan rijden! En Peter, ook fijn dat ik een keer bij jou kon rijden! Bedankt! Groetjes, SImone
Dennis Kivits schreef op 23 december 2011 om 19:32:
Vandaag geslaagd! Fijne rijschool, heb bij zowel Kitty als Peter les gehad, echt een aanrader die Pompert's!
Eva Ram schreef op 21 oktober 2011 om 13:55:
Hoi Kitty!Ontzettend bedankt voor de leerzame lessen en het vertrouwen dat je me gaf! Je bent een heel prettig, leuk mens. Je hebt het juiste inschattingsvermogen om de juiste werkvorm te vinden die bij iemand past. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik me bij jullie rijschool heb aangemeld. Heel persoonlijk en de duur van de lessen heb je goed afgestemt op wat ik nodig had. Daarom heb ik ook in een keer kunnen slagen! Ik zal de gezellige gesprekken missen tijdens het autorijden! Heel veel succes nog met jullie rijschool!Bedankt! liefs Eva
Willem schreef op 3 oktober 2011 om 18:14:
Kitty en Peter, maar voornamelijk Kitty! Bedankt voor de ontzettend goede leerzame deugdelijke enthousiaste leuke rijlessen! Peter bedankt voor de mobiele ondersteuning tijdens de zware tijden op de weg! Succes met jullie rijschool!Groeten,De-met-roeispanen-slaande-volleyballer.
Maud Smits schreef op 30 september 2011 om 11:46:
Geslaaaaaagd! In één keer! Helemaal super, ben er heel blij mee Peter! Hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen, topkwaliteit! Nu zo snel mogelijk mn rijbewijs ophalen, kom ik jullie autootjes vast nog wel een keer tegen! En ik zal bram ladage de groeten doen haha. Heel erg bedankt, het waren fijne rijlessen! Groetjes van Maud
Femke schreef op 25 september 2011 om 17:04:
Vol zelfvertrouwen ging ik een half jaar geleden mijn examen in, genoeg lessen gehad en een goeie supporter op de achterbank. In één keer geslaagd, ondanks dat ik redelijk bang was in het verkeer. Nu rijd ik regelmatig auto, van Noord Holland naar Eindhoven, naar Belgie, over Rotterdam en terug via Roermond. Het maakt niet uit want ik vind autorijden nu zelfs leuk! Bedankt voor deze vrijheid en je geduldige manier van lesgeven. Misschien kom ik je ooit nog tegen in de auto dan zal ik toeteren!
Rens schreef op 19 september 2011 om 16:41:
Heeeuhh petertjeee,Dankjewel voor de begeleiding en het grappen gieren en grollen tijdens de rijlessen. 1e keer geslaagd en hoop deze week mijn rijbewijs op te kunnen halen!Wish me luck.Loeter, Rens.
John schreef op 16 september 2011 om 20:53:
Hoi Peter, bedankt voor de geweldige begeleiding tijdens de rijlessen van onze dochter Caro (1e keer geslaagd in 2009) en onze zoon Rens die vandaag zijn rijbewijs haalde en ook meteen de 1e keer. We gaan proberen je op de kaart in Nuenen te zetten. Groetjes John en Marga

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst