Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Riepko heeft geschreven op 12 oktober 2013 om 15:20
Beste Peter,Ik wil je ontzettend bedanken voor het feit dat ik deze week alsnog mijn rijbewijs heb kunnen halen, na alle ellende met mijn vorige rijscholen (3)en vele rijexamens (5). Ik ben heel blij dat jij mij het vertrouwen hebt gegeven dat ik in staat zou zijn om het rijbewijs te halen. Ik zal in de toekomst altijd aan je tips blijven denken als ik in de auto zit!Vriendelijke groeten,Riepko
Snezhana heeft geschreven op 9 september 2013 om 11:57
Beste Peter,Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en ben ik super blij. Ik vond autorijden altijd een beetje eng.Je maakte me geloven dat ik kan rijden. Ik kan nu met een zelfverzekerd gevoel de weg op. Super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen, goede aanwijzingen en jouw geduld. Dank je wel dat jij altijd op tijd was. Ik ben erg blij dat ik voor jullie rijschool gekozen heb. Ik kan iedereen jullie autorijschool aanraden en ga dat ook zeker doen! Veel succes met jullie rijschool.Groeten,Snezhana
Frank heeft geschreven op 25 augustus 2013 om 10:11
Hallo Peter, nogmaals hartstikke bedankt voor de rijlessen! Dankzij jou ben ik mooi in één keer geslaagd. Sinds een paar dagen heb ik mijn rijbewijs en heb ik mooi alle door jou aangeleerde technieken kunnen toepassen. Ik kijk terug op een mooie leerzame tijd en ben blij gekozen te hebben voor autorijschool Pompert. Bedankt!
Wieteke en Maurice heeft geschreven op 11 juli 2013 om 14:50
Mijn eerste ritje zonder Kitty toch nog wel even wennen, maar ben nogsteeds superblij dat ik (eindelijk) met het nodige vertrouwen rond kan rijden. Peter en Kitty heel erg bedankt voor jullie goede, leerzame en vooral gezellige lessen! We begeven ons volgende week op de Deutsche Autobahn en dan zullen we nog geregeld aan jullie denken! Bedankt! Groetjes Wieteke en Maurice
Annette heeft geschreven op 21 juni 2013 om 17:11
Hoi Kitty. Ik wil je heel erg bedanken voor alle fijne en gezellige lessen! Gister heb ik mijn rijbewijs al op kunnen halen, dus kan nu lekker rond gaan rijden! Groetjes
Sid heeft geschreven op 21 juni 2013 om 16:02
Paar dagen terug m'n rijbewijs in 1 keer gehaald! Altijd goede les gehad, een aanrader.
Evelien heeft geschreven op 21 juni 2013 om 11:43
Net geslaagd voor mijn rijbewijs, maar dat heb ik natuurlijk niet helemaal alleen gedaan...Kitty ik wil je heeeeell erg bedanken voor alle motiverende en opbouwende woorden en adviezen tijdens de rijles. Naast dat was de sfeer altijd goed en ik voelde me helemaal op mijn gemak. Vooral bedankt voor de persoonlijke en gezellige en suuuuuupppper goede rijlessen. Ik kan nu met een zelfverzekerd gevoel de weg op!!! Bedankt!!! Ik zal reclame voor jullie maken: Wil je rijles persoonlijk en fijn dan moet je bij Pompert zijn!! 🙂
Tjeerd Collette heeft geschreven op 21 juni 2013 om 07:00
Hallo Peter en Kitty, bedankt voor alle wijze lessen, goede aanwijzingen, tips en geduldige aanpak. Na een onzeker begin in de auto ben ik uitgegroeid tot een veilige weggebruiker. Ik heb mijn rijexamen dan ook in één keer gehaald. Ik vraag me af of ik bij een andere rijschool de zelfde aandacht gekregen zou hebben, ik ben dan ook zeer blij met de keuze voor autorijschool Pompert. Nogmaals bedankt!
Vincent heeft geschreven op 11 juni 2013 om 17:11
Hallo Kitty,Ik had mij bijna ingeschreven bij rijschool 'Op Goed Geluk', achteraf gezien ben ik heel blij dat ik bij jullie ben gaan lessen. Goed voorbereid op examen; in 1x geslaagd. Ik kan iedereen jullie rijdende school aanraden en ga dat ook zeker doen!
Anne Vos heeft geschreven op 5 juni 2013 om 11:56
Hoi Peter, Nog ontzettend bedankt voor alle leuke, leerzame maar vooral erg gezellige rijlessen 🙂 1,5 jaar lang ben jij een vaste regelmaat geweest in mijn leven en ik weet dat je me gaat missen 😉 Ik heb eindelijk dat felbegeerde roze pasje in mijn bezit, mede mogelijk gemaakt door Peter Pompert!Heel veel groetjes aan Kitty en ik zal iedereen die ik ken aanraden om bij jou te komen lessen :DLiefs, Anne
Wouter Post heeft geschreven op 16 mei 2013 om 18:41
Hallo Peter,Ontzettend bedankt voor de lessen. Ik heb veel geleerd van al je aanwijzingen, tips en de terechte kritiek, zo nu en dan. Bovendien kan ik met al je ezelsbruggetjes en mooie vergelijkingen, die ik nooit meer vergeet, elke verkeersregel razend snel toepassen.Met de R.I.S. methode werd er wat structuur in de chaos gebracht. Als beginner achter het stuur was het namelijk even spannend in het begin, maar al snel voelde het een stuk relaxter aan. Met iedere les ging ik een stapje vooruit en werd het autorijden leuker.Ik heb inmiddels al mijn rijbewijs opgehaald. Al 2 keer met de auto van mijn Pa gereden. Het was een beetje wennen met een benzine motor en een oudere auto, maar het gaat allemaal prima :)Nogmaals bedankt voor de prettige lessen!We komen elkaar vast nog een keer tegen.
laura koolen heeft geschreven op 15 mei 2013 om 14:44
Super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Het was erg gezellig. Bedankt Peter!
Wilbert Vrijburg heeft geschreven op 12 mei 2013 om 11:23
Hoi Peter! Nog super bedankt voor alle leuke, leerzame en ook gezellige rijlessen. Dankzij jouw instructies heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald en kan ik voortaan met voldoende zelfvertrouwen en kunde autorijden. En daarom: Autorijschool Pompert, in één woord “geweldig”. Cheers, Wilbert
Elea heeft geschreven op 1 mei 2013 om 16:04
Ik vond autorijden altijd een beetje eng, maar door het geduld van Peter en aan mijn tempo aangepaste lessen heb ik toch mooi in een keer m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles!
Iggy heeft geschreven op 6 april 2013 om 12:31
Hee Kitty en Peter, super bedankt voor de lessen. Het heeft even geduurd maar al het geduld werd beloond met het slagen in één keer! De lessen voor het rijexamen waren even spannend maar tijdens het examen ging het gelukkig stukken beter dan de paar lessen ervoor, mede dankzij Peter's "wondermiddeltje" 😉 en de gemoedelijke woorden vooraf. Bedankt voor de fijne lessen en veel succes met jullie rijschool.
Lennard heeft geschreven op 26 maart 2013 om 11:13
Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Ik vond het erg fijn dat ik op mijn eigen tijden kon lessen en dat Kitty er ook echt werk van maakte om dat aan te houden.
Nadine Bastiaens heeft geschreven op 20 maart 2013 om 18:10
Super super super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!! Ik ben erg blij dat ik voor jullie rijschool gekozen heb. En dan ook nog in een keer geslaagd 🙂 top! Nogmaals bedankt en succes met jullie rijschool!
Alex heeft geschreven op 13 februari 2013 om 12:52
Hee, het heeft even geduurd maar dat heeft een reden: een rijbewijs halen is een ding. Maar het uiteindelijke rijden is toch wel een tweede. Ik heb nu al de enige rijervaring in verschillende auto's gehad en mijn hoogtepunt was wel door Parijs rijden. Zelfverzekerd en ongedwongen kon ik daar hellingsproefgewijs de kleine, nauwe, stijle straatjes bedwingen. Zo is mijn uiteindelijke rijexamen ook gegaan, nadat lessen zonder nonsense en tussendoor een grapje zijn vruchten hadden afgeworpen, de uiteindelijke test vol zelfvertrouwens in een keer binnen getikt. Nog bedankt daarvoor, en tot op de weg!
Iris heeft geschreven op 17 januari 2013 om 19:41
Lieve Peter,Allereerst wil ik je bedanken voor alle leuke, super gezellige, en natuurlijk ook leerzame lessen.Het was altijd gezellig in de auto en op z'n tijd wel even vertellen waar het op staat! Maar dat hoort erbij. Dat allemaal heeft me goed gedaan en daardoor ben ik nu in een keer geslaagd. Zonder jou had ik dit nooit zo goed afgesloten. Het zal een stuk saaier zijn in de auto zonder z'n krullebol langs me! maar gaat helemaal goed komen. Ik wens jou en Kitty heel veel succes verder! Maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen want jullie zijn super!!Liefs Iris.
Bieko heeft geschreven op 23 november 2012 om 13:47
Beste Peter en Kitty,ik heb van jullie allebei ongeveer de helft van de lessen gehad ivm school, alle lessen waren helemaal super, en nu ook nog eens in 1 keer geslaagd! heel erg bedankt en wie weet tot ziens

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst