Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Lotte van Beers heeft geschreven op 22 januari 2015 om 16:59
Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik ga nu met vertrouwen de weg op! Bedankt peter, voor al het geduld, voor de leerzame lessen, en voor de eerlijkheid!
Viovanca heeft geschreven op 16 januari 2015 om 11:44
Op zoek naar een betrouwbare rijschool die ook aan de mens denkt, ben ik goed terecht gekomen bij Rijschool Pompert. In december van 2014, voor de drukke feestdagen heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dit, dankzij de engelen geduld, de persoonlijke aanpak, gedreven instelling en positieve benadering van Peter en Kitty. Zeker een aanrader!
E Thomasse heeft geschreven op 23 december 2014 om 20:18
Beste Peter, via deze weg hartelijk dank voor de geweldige begeleiding die er voor heeft gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. Dit leek me vooraf ongeveer even onwaarschijnlijk als het idee dat Feyenoord binnen 10 jaar landskampioen wordt. Zo zie je maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉 Maar dit even terzijde, ik ben echt heel blij dat ik voor jullie gekozen heb en kan iedereen aanraden hetzelfde te doen! Vriendelijke groet, Erwin
Felix heeft geschreven op 23 december 2014 om 12:06
Vandaag mijn rijexamen in 1 keer gehaald! En dat allemaal dankzij peter en Kitty. Ik ben er heel erg blij mee. Super bedankt peter en Kitty voor al het werk wat jullie in mij hebben gestopt.
Wendy heeft geschreven op 23 december 2014 om 11:56
Dankjewel Peter! Gisteren heb ik met vertrouwen mijn rijbewijs gehaald terwijl ik echt onzeker was toen we begonnen. Fijn dat het echt draait om goed leren autorijden en niet alleen om het examen!
Louise heeft geschreven op 28 november 2014 om 13:02
Gister eindelijk, maar bij Peter in één keer, me rijbewijs gehaald!! Ik heb nogal een voorgeschiedenis betreft autorijles en praktijkexamens. Ik heb vele lessen gevolgd en ben meerdere malen op examen geweest, waaronder zelfs een staatsexamen. Autorijden was niet bepaald een kwaliteit van me, tevens had ik last van faalangst, wat alleen maar erger was geworden doordat ik zo vaak gezakt was. En een goede concentratie had ik ook al niet, ik dacht dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen!Maar bij Peter en Kitty is het me toch gelukt, bij de eerste praktijkexamen! Ik heb de persoonlijke begeleiding gekregen die ik nodig had en ben opgegaan toen ik er klaar was voor was. Nu ga ik met vertrouwen in mezelf de weg op en ben autorijden zelfs leuk gaan vinden!Bedankt Peter en Kitty!
Ali Osman ISIK heeft geschreven op 26 september 2014 om 06:13
I passed at my first time 🙂 If you want to learn "How to drive" (Not how to pass the exam, etc.), Peter is the best choice without a doubt. When you learn how to drive, then exam result comes for free. I think Peter is one of a very few people who could combine knowledge with teaching skills. Thanks, Peter.
Marijn Reker heeft geschreven op 9 juli 2014 om 14:36
Peet, bedankt voor je geduld de afgelopen periode. Ik had met mijn concentratieproblemen een andere benadering nodig en die heb je perfect verschaft. In een keer geslaagd, maar nog veel belangrijker: vertrouwen gekregen in de auto en alle gevraagde aspecten in mijn eigen tempo onder de knie gekregen. We houden contact! Groeten Marijn
Tjörven heeft geschreven op 8 juli 2014 om 14:44
Na een klein jaar gelest te hebben bij jullie in één keer geslaagd! Altijd persoonlijke aandacht gehad en heel veel goede ervaringen op gedaan. Top dit!
Esmee de Nie heeft geschreven op 7 juli 2014 om 10:01
Wat een kanjers zijn jullie! Ik heb werkelijk waar genoten van alle lessen. Het was altijd gezellig en leerzaam tegelijkertijd; wat wil je nog meer?! Echt ontzettend bedankt Kitty, dankzij jou heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Dat jullie nog veel chauffeurs aan Eindhoven en omstreken mogen geven 😉 Groetjes! Esmee
Merve heeft geschreven op 21 mei 2014 om 13:12
Passed on the first exam, Pompert was the best choice in Eindhoven & Veldhoven area! He takes his job serious and teaches everything step by step--with a big smile! result is inevitable 🙂 thank you for everything Peter!
kars voortman heeft geschreven op 25 april 2014 om 12:08
Ik heb hem dan mijn eigen rijbewijs! In een keer! Had het zeker niet kunnen doen zonder de hulp van Kitty. Een super fijnen rijschool met echten persoonlijk lessen en een extra push in de goed richting. Ik voel me nu ook een stuk zekerder op de weg met de lessen van Kitty. in een zin "een les voor het leven" dank je Kitty en Peter
Lynn Brocheler heeft geschreven op 3 april 2014 om 15:12
Een uurtje geleden nog hoorde ik dat ik was geslaagd voor het rijexamen, de aller eerste keer! Door de enorm goede begeleiding van Peter heb ik alle technieken en regels goed kunnen leren en toe kunnen passen. Wat ik erg fijn vond, is dat Peter mij ook persoonlijk heeft begeleid. Ik heb een faalangstexamen gedaan, waar hij me volledig voor heeft klaargestoomd. Goede adviezen en natuurlijk ook leuke gesprekken gingen hiermee gepaard. Heel erg bedankt!!
Kaori Ozawa heeft geschreven op 18 maart 2014 om 18:37
I am so glad to find Autorijschool Pompert. I have had lessons from other driving school before but unfortunately I had bad experiences from that school, it didn't work at all for me. But luckily I found this school and Peter gave me totally different lessons! As a foreigner (I'm from Asia), "driving" in this country is not only "controlling the car on the street". I had to learn more than standard control, as Dutch people have strange behaviour, crazy cyclist everywhere! Peter always explained and advised me as a foreign person, so his all advices were finally clicked inside of me which I've never understand from other school! He knew exactly what I needed and could explain very well what was wrong. Most important thing is I could trust him, he is a super professional instructor with a lot of humour! I strongly recommend Autorijschool Pompert to everyone, especially non-Dutch person like me!!!! Just don't doubt and contact him right away 🙂
Fleur van der Sanden heeft geschreven op 23 februari 2014 om 13:13
Jaaaaa, in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! In de auto bij Peter voel je je altijd op je gemak en je krijgt alle ruimte om goed auto te leren rijden. Door de persoonlijke begeleiding en de leerzame lessen kan ik nu met een veilig en zelfverzekerd gevoel de weg op. Absoluut een aanrader. Nogmaals heel erg bedankt!
Ali Can Kizilkaya heeft geschreven op 18 december 2013 om 14:35
I have taken driving lessons from Peter during couple of months. He has greatly improved my way of driving in a motivating and caring way. I think Peter is a great and top quality instructor.He can really understand what your problems are and find the best exercise to correct them. On top everything, he is a lot of fun :). I am very happy to have taken driving lessons from Peter and recommend him to everyone, especially expats.
Giel heeft geschreven op 4 december 2013 om 02:29
Geweldige tijd gehad, dankzij de goede aanpak van lessen en de benodigde ondersteuning het rij examen in een keer gehaald! Ben erg blij dat ik hier les heb gehad!HEEEEEEL erg bedankt Kitty en Peter!Groetjes Giel 🙂
Krista heeft geschreven op 28 november 2013 om 14:43
Nogmaals bedankt Kitty! Voor de geweldig gezellige lessen en het zelfvertrouwen dat je mij hebt gegeven. Ik zal ze zeker missen.. Dankzij jou in 1x geslaagd.We houden zeker contact! Peter, jij bedankt voor de muzikale begeleiding.. misschien iets voor in de avonduren? :)Groetjes Krista
Lydia heeft geschreven op 28 oktober 2013 om 12:05
Kitty en Peter, Vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs, woohoo! Het duurde een tijdje voordat ik op kon, maar door veel te oefenen wist ik dat ik het kon en heb ik het in 1 keer gehaald. Super blij! De term 'persoonlijk' past zeker bij jullie autorijschool. Altijd leuke lessen gehad en dingen die voor mij moeilijk waren veel kunnen oefenen en bespreken. Daarnaast heb ik 100% vertrouwen in Kitty. Jammer dat ik niet een 'persoonlijke-Kitty-op-zak-formaat' mee kan nemen. Maar gelukkig weet ik dankzij haar dat ik het ook zelf kan.Groetjes! Lydia
Victor heeft geschreven op 23 oktober 2013 om 20:46
Hoi Peter en Kitty, hartstikke bedankt voor de goede lessen. Altijd naar mijn zin gehad in de auto dus helemaal top! Ook goed dat jullie mensen af en toe goed met de neus op de feiten drukken want zo leer je echt goed rijden! Ondertussen rij ik al lekker rond thuis en doe ik vrijwillig de boodschappen ;). Groeten Victor!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst