Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Rob van Breugel heeft geschreven op 30 december 2015 om 16:07
Nogmaals bedankt voor de prettige lessen Maxime! Heb op de dag van kerstavond mijn kerstcadeau waargemaakt, in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Han Crijns heeft geschreven op 22 december 2015 om 17:35
Het heeft lang geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat rijden blijkbaar iets is waar ik veel moeite mee heb. Zonder de persoonlijke begeleiding op maat en het geduld van Peter Pompert was het nooit gelukt. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Het was echt fijn om begeleid te worden door een kundige ervaren rij-instructeur die je eerlijk beoordeelt en die geen valse verwachtingen wekt. Daardoor heb ik meer les gehad dan ik in het begin hoopte, maar was ik wel klaar voor het examen, zodat ik in een keer slaagde. Super bedankt!
Jordi heeft geschreven op 15 december 2015 om 10:01
Theorie in 1 x gehaald, tussentijds examen vrijstelling gekregen en gisteren m n rijbewijs in 1 x gehaald. Goed traject met fijne begeleiding. Plezier in het rijden gekregen Peter bedankt!
Oline heeft geschreven op 3 december 2015 om 12:04
Kitty heel erg bedankt voor de fijne begeleiding, het duurde misschien iets langer maar zo ben ik ook gewoon in 1x geslaagd! Ik raad jullie zeker aan iedereen aan die nog op zoek zijn naar een goede rijschool met persoonlijke begeleiding!:)
Esmée heeft geschreven op 26 november 2015 om 15:03
Afgelopen dinsdag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Peter heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessen. De begeleiding die jij gaf was erg belangrijk voor mij, omdat ik vaak nog te onzeker was in het verkeer en geen beslissingen durfde te maken. Jij hebt mij daarbij geholpen en de juiste begeleiding gegeven die ik nodig had en dat is zo bijzonder aan jullie rijschool! Ik zou Autorijschool Pompert aan iedereen aanbevelen Je krijgt de begeleiding die bij je past en laat dat nou net erg belangrijk zijn!! Super bedankt!!
Ate heeft geschreven op 21 november 2015 om 11:55
Peter, Kitty en Maxime, jullie hebben een geweldige rijschool! Deze week na een lang traject toch de eerste keer geslaagd. Het heeft wat doorzettingsvermogen gekost, aan mijn kant en die van jullie, maar het resultaat is er ook naar! Kitty en Maxime, bedankt voor jullie engelengeduld!
Huib heeft geschreven op 18 november 2015 om 06:55
Het was voor mij een hele opgave om mijn rijbewijs te halen. Kitty, Peter en Maxime bedankt! Jullie hebben mij over mijn angst heen geholpen en een zelfverzekerde chauffeur van mij gemaakt. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen. Voor mensen die het spannend vinden om hun rijbewijs te halen en extra begeleiding hierin nodig hebben is Autorijschool Pompert denk ik, de aangewezen plek in Eindhoven e.o. De begeleiding is kundig en gezellig.
Stefan heeft geschreven op 8 juli 2015 om 17:26
Ik heb gelest bij Peter. Na 28 lessen ben ik in 1x geslaagd.Peter is een aardige vent, heb de lessen als prettig ervaren. Hij adviseerde mij een faalangst examen omdat ik na een evt foutje nogal snel in het negatieve blijf hangen. Het faalangst examen is fijn omdat er meer tijd voor je wordt genomen en het een ongedwongen sfeer heeft. De auto reed ook prima, hij heeft nu een nieuwere (nog betere) variant!De RIS methode heb ik eerlijk gezegd niet veel mee gedaan, heb het boek denk ik 2x open gehad. (Sorry Peter ;-))Het zal vast voor anderen behulpzaam zijn, maar ik heb gewoon veel geleerd van het rijden zelf en de aanwijzingen van Peter.Tevens vond ik Peter erg flexibel in het afzeggen of verzetten van lessen, top!
Nanine heeft geschreven op 6 juli 2015 om 15:51
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen op 43-jarige leeftijd en als 1e in de nieuwe auto :). Heb dankzij Peter ook echt autorijden geleerd en niet alleen maar een kunstje om een rij-examen goed door te komen. Ik ga dan ook met het volste vertrouwen de weg op. Peter, dankjewel voor je aandacht, inzet en deskundigheid. Het wordt zeer gewaardeerd. Veel succes verder en op naar 2 jaar met een 100% score!
Timo heeft geschreven op 19 juni 2015 om 12:24
Bedankt voor alle lessen en het goede inzicht, daardoor heb ik mijn rijbewijs de 1e keer gehaald, top!
Bo heeft geschreven op 30 april 2015 om 10:41
Kitty, Peter en Maxime super bedankt voor de leerzame en fijne lessen die ik bij jullie heb gehad! Ik ben heel erg blij dat ik toch door heb gezet en dat het me uiteindelijk gelukt is!! Ontzettend bedankt!
Joris heeft geschreven op 21 april 2015 om 08:51
Had geen betere hulp kunnen vinden als hier, na hard zwoegen en zweten de 1ste keer geslaagd hartstikke bedankt Kitty en peter.
Roel Vos heeft geschreven op 14 april 2015 om 20:16
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn eerste praktijkexamen! Kitty, Maxime en Peter bedankt! Deze rijschool biedt een goede basis voor het echte autorijden waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat. Elke les leerde ik weer iets op een leuke en gezellige manier!
Kevin heeft geschreven op 9 april 2015 om 15:17
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Peter en Kitty. Heb veel mogen leren en de lessen waren altijd gezellig. Dit is geen rijschool die je half klaar op examen stuurt maar er echt voor zorgt dat je er klaar voor bent om je rijbewijs te halen. Super rijschool en bedankt!
Misha heeft geschreven op 7 april 2015 om 16:12
Dankzij de lessen van Peter en Maxime in één keer mijn rijbewijs gehaald!! De begeleiding is erg goed en er is altijd een gezellige sfeer. Je gaat pas op examen wanneer je er echt klaar voor bent, zodat je met alle zenuwen alsnog een zeer grote kans op slagen hebt. Fantastische rijschool dus!!!! Bedankt voor alles 😀
Robbert Kruizinga heeft geschreven op 2 april 2015 om 11:10
Na een hoop rijlessen nu eindelijk het rijbewijs binnen dankzij de fijne rijlessen van Peter, Kitty & Maxime!! Uiterst prettige begeleiding waarin je als persoon centraal staat. Na een minder goede ervaring met een andere rijschool, had ik geen betere uit kunnen zoeken dan autorijschool Pompert. Super bedankt!!!!!!!!!!!!
Biba Becker heeft geschreven op 20 februari 2015 om 18:26
super relaxte lessen gehad bij m'n lieve oom en tante (natuurlijk ook bij Maxime ;P). ondanks de Bosche bollen en roze ballonnen de eerste keer geslaagd! was echt gezellig en leerzaam, denk niet dat ik het bij een ander zo goed had kunnen leren (niet omdat we familie zijn, dit is objectief haha) bedankt nog 😀
Thomas Bouw heeft geschreven op 29 januari 2015 om 19:39
Kitty, Peter, Maxime, ontzettend bedankt voor de lessen en sfeer. Misschien heeft het even geduurd gezien mijn zenuwen en onzekerheid, maar het is in ieder geval wel in 1 keer geluk 🙂 Heb sinds ik mijn rijbewijs een maand geleden heb gehaald nog maar 1 keer de fiets aangeraakt 😛
Thijs Hurkmans heeft geschreven op 29 januari 2015 om 14:17
Ik heb door de geweldige begeleiding van Peter en Kitty mijn rijbewijs in één keer kunnen halen ! Aangezien ik erg eigenwijs was ( zegt men ) viel dit zeker niet mee. Hier hebben we goed aan gewerkt en daardoor is het uiteindelijk toch goed gekomen. Verder was er erg goed contact en zijn de rijlessen erg goed opgebouwd. Er werd overal rekening mee gehouden.Dus overal, een super goede rijschool !!!
Floor heeft geschreven op 22 januari 2015 om 19:07
Zo, geslaagd ook dankzij de hulp van Kitty en Peter. Nu kan ik eindelijk de lichtjesroute rijden, ook al zijn er nog geen lichtjes. Ook als je een beperking hebt kun je er op vertrouwen dat je veilig zult rijden en zult slagen. Ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst