Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Guus schreef op 8 januari 2018 om 18:32:
Het fijne van Peter is dat hij niet geïrriteerd raakt door fouten die je maakt. Ook zorgt hij ervoor dat je niveau echt goed is voordat je aan je eerste examen begint, en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de omstandigheden waarin dit examen wordt afgenomen ontspannen zijn. Hierdoor is de kans dat je de eerste keer slaagt vrij groot, ook als je door de zenuwen minder goed rijdt dan normaal. Zijn doel is je goed leren rijden en niet alleen door het examen heen komen, waardoor je uiteindelijk zelfverzekerd en veilig het verkeer in kunt.

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst