Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Rick schreef op 23 december 2017 om 15:16:
Een goede rijschool die met passie en deskundigheid les geeft. Lessen zijn persoonlijk en op maat, met iedere week precies genoeg uitdaging zodat je op een goed tempo vooruit blijft gaan. Peter is gedreven om je goed klaar te stomen voor een rijbewijs waarmee je zelf-verzekerd op de weg rijdt. Hij motiveert je om het beste naar boven te halen en is recht-door-zee over hoe je dat kunt doen. Ik vond het zelf erg prettige manier van les krijgen, het afgelopen jaar is is voorbij gevlogen. Heel erg bedankt! Zal de komende jaren nog bij menig kruispunt aan jullie denken 🙂

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst