Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Rianne van den Hombergh schreef op 14 juni 2016 om 17:31:
Ik was eerder bij een andere rijschool meerdere keren gezakt. Na een tijd geen rijles gehad te hebben, ben ik overgestapt naar autorijschool Pompert. Doordat ik zo vaak gezakt was, had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen. Maar door het geduld en de persoonlijke aandacht waarmee Kitty lesgeeft ben ik daar overheen gekomen en ben toen ik er klaar voor was op examen gegaan en geslaagd! Bij Pompert wordt er echt gekeken naar jou als persoon en wat jij nodig hebt om te leren autorijden. Bedankt Kitty voor alle geduld die je met mij hebt gehad en de gezellige lessen!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst