Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Kenny Wirken schreef op 17 april 2016 om 12:50:
Het heeft even geduurd maar dankzij de persoonlijke aanpak en goed gestructureerde lessen van Maxime! Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ondanks dat we een hele tijd bezig zijn geweest en ik wat problemen had met het theorie examen wel altijd met veel plezier gelest! Zal ze zeker gaan missen net als de rondjes rond de auto 😉 Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld!!! Ik had niet om een betere rijschool kunnen vragen, je bent in goede handen bij Peter, Kitty en Maxime!!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst