Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Lieneke schreef op 1 februari 2020 om 16:34:
Lieve Robin, Peter, Maxime en Kitty (in gedachten), Bedankt voor het zijn van mijn steun en hulp in en rondom de auto. We hebben veel meegemaakt in deze periode, veel gelachen in de auto en het persoonlijke contact heb ik als erg prettig ervaren. Ik ben begonnen met een flinke dosis rijangst en dat hebben wij tijdens de lessen eruit weten te krijgen. Met plezier heb ik alle auto's van Pompert mogen rijden en heb ik elke instructeur naast me gehad als dat even beter was qua planning. Nog eventjes, dan heb ik mijn rijbewijs fysiek in de handen en weet ik zeker dat ik vol vertrouwen mijn eerste zelfstandige rit ga rijden. Dit is de kracht van Rijschool Pompert en haar toppers, dank jullie wel!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst