Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.139.56 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Linda van de Velde schreef op 3 augustus 2017 om 12:42:
Lieve Peter, Kitty en Maxime, Wat zijn jullie een goed team samen! Persoonlijk en ongedwongen dat is het zeker je leert er op je eigen tempo. Bedankt voor de fijne lessen!
Aart schreef op 23 maart 2017 om 10:25:
Prima lessen gehad van Peter. In een keer geslaagd. De lessen worden afgestemd op hoe je leert en op jouw tempo. Nogmaals bedankt Peter!
Alexander Knibbeler schreef op 21 maart 2017 om 14:04:
Hele goede lessen gehad! Goede begeleiding en lessen op maat! Peter en Kitty hartstikke bedankt!
Stijn Sijbesma schreef op 15 maart 2017 om 10:32:
Heel goede lessen gehad, persoonlijk en goede stijl, super tevreden! Bedankt Kitty!
Thomas schreef op 23 januari 2017 om 11:11:
Het halen van mijn rijbewijs heb ik voor een groot deel te danken aan rijschool Pompert. De persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder een auto instap. Nogmaals bedankt Peter!
Lotte schreef op 24 december 2016 om 14:18:
Lieve Peter en Kitty, heel erg bedankt voor alle lessen en de goede begeleiding. Ondanks mijn zenuwen met hulp van jullie toch weten te slagen voor mijn examen! Ik ben er onwijs gelukkig mee en raad iedereen die ook last heeft van faalangst aan, bij jullie te komen lessen. Je krijgt goede begeleiding op je eigen tempo. Het kan hierdoor wat langer duren maar dat is het waard. Ik stap nu met vertrouwen de auto in!
Timon schreef op 14 juni 2016 om 18:08:
Na de altijd gezellige lessen met Maxime heb ik afgelopen week mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ik heb de rijlessen altijd als erg leuk ervaren, en heb erg veel geleerd. Niet puur het 'technisch' autorijden, maar nog veel meer daarom heen. De lessen worden op jou afgestemd, en nooit is er een les uitgevallen. Dankjewel voor alle lessen!
Rianne van den Hombergh schreef op 14 juni 2016 om 17:31:
Ik was eerder bij een andere rijschool meerdere keren gezakt. Na een tijd geen rijles gehad te hebben, ben ik overgestapt naar autorijschool Pompert. Doordat ik zo vaak gezakt was, had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen. Maar door het geduld en de persoonlijke aandacht waarmee Kitty lesgeeft ben ik daar overheen gekomen en ben toen ik er klaar voor was op examen gegaan en geslaagd! Bij Pompert wordt er echt gekeken naar jou als persoon en wat jij nodig hebt om te leren autorijden. Bedankt Kitty voor alle geduld die je met mij hebt gehad en de gezellige lessen!
Kenny Wirken schreef op 17 april 2016 om 12:50:
Het heeft even geduurd maar dankzij de persoonlijke aanpak en goed gestructureerde lessen van Maxime! Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ondanks dat we een hele tijd bezig zijn geweest en ik wat problemen had met het theorie examen wel altijd met veel plezier gelest! Zal ze zeker gaan missen net als de rondjes rond de auto 😉 Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld!!! Ik had niet om een betere rijschool kunnen vragen, je bent in goede handen bij Peter, Kitty en Maxime!!
Evelien Abels schreef op 10 april 2016 om 14:30:
Bedankt voor de goede lessen Peter en Kitty! Ondanks dat het er veel waren kon ik met plezier blijven lessen. Het was duidelijk wat er van me verwacht werd op het examen, zo kon ik in 1 keer slagen :).
Mike van Zantvoort schreef op 4 april 2016 om 08:26:
Het heeft me enige tijd gekost maar door de goede begeleiding en het begrip dat Peter toonde om mij te helpen met mijn concentratie probleem en faalangst heb ik toch mijn rijbewijs in 1x gehaald!
Tim van Schaik schreef op 17 maart 2016 om 16:19:
Afgelopen woensdag ben ik geslaagd voor mijn examen. Door goede oefening en veel geduld is het mij in één keer gelukt. De aanpak van les geven is mij erg goed bevallen. De verschillende onderdelen van het autorijden worden met veel aandacht en nauwkeurigheid tot in de puntjes uitgewerkt. Ik heb met veel plezier lessen gevolgd. Bedankt hiervoor Kitty!
Rob van Breugel schreef op 30 december 2015 om 16:07:
Nogmaals bedankt voor de prettige lessen Maxime! Heb op de dag van kerstavond mijn kerstcadeau waargemaakt, in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Han Crijns schreef op 22 december 2015 om 17:35:
Het heeft lang geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat rijden blijkbaar iets is waar ik veel moeite mee heb. Zonder de persoonlijke begeleiding op maat en het geduld van Peter Pompert was het nooit gelukt. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Het was echt fijn om begeleid te worden door een kundige ervaren rij-instructeur die je eerlijk beoordeelt en die geen valse verwachtingen wekt. Daardoor heb ik meer les gehad dan ik in het begin hoopte, maar was ik wel klaar voor het examen, zodat ik in een keer slaagde. Super bedankt!
Jordi schreef op 15 december 2015 om 10:01:
Theorie in 1 x gehaald, tussentijds examen vrijstelling gekregen en gisteren m n rijbewijs in 1 x gehaald. Goed traject met fijne begeleiding. Plezier in het rijden gekregen Peter bedankt!
Oline schreef op 3 december 2015 om 12:04:
Kitty heel erg bedankt voor de fijne begeleiding, het duurde misschien iets langer maar zo ben ik ook gewoon in 1x geslaagd! Ik raad jullie zeker aan iedereen aan die nog op zoek zijn naar een goede rijschool met persoonlijke begeleiding!:)
Esmée schreef op 26 november 2015 om 15:03:
Afgelopen dinsdag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Peter heel erg bedankt voor de fijne en leerzame lessen. De begeleiding die jij gaf was erg belangrijk voor mij, omdat ik vaak nog te onzeker was in het verkeer en geen beslissingen durfde te maken. Jij hebt mij daarbij geholpen en de juiste begeleiding gegeven die ik nodig had en dat is zo bijzonder aan jullie rijschool! Ik zou Autorijschool Pompert aan iedereen aanbevelen Je krijgt de begeleiding die bij je past en laat dat nou net erg belangrijk zijn!! Super bedankt!!
Ate schreef op 21 november 2015 om 11:55:
Peter, Kitty en Maxime, jullie hebben een geweldige rijschool! Deze week na een lang traject toch de eerste keer geslaagd. Het heeft wat doorzettingsvermogen gekost, aan mijn kant en die van jullie, maar het resultaat is er ook naar! Kitty en Maxime, bedankt voor jullie engelengeduld!
Huib schreef op 18 november 2015 om 06:55:
Het was voor mij een hele opgave om mijn rijbewijs te halen. Kitty, Peter en Maxime bedankt! Jullie hebben mij over mijn angst heen geholpen en een zelfverzekerde chauffeur van mij gemaakt. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen. Voor mensen die het spannend vinden om hun rijbewijs te halen en extra begeleiding hierin nodig hebben is Autorijschool Pompert denk ik, de aangewezen plek in Eindhoven e.o. De begeleiding is kundig en gezellig.
Stefan schreef op 8 juli 2015 om 17:26:
Ik heb gelest bij Peter. Na 28 lessen ben ik in 1x geslaagd.Peter is een aardige vent, heb de lessen als prettig ervaren. Hij adviseerde mij een faalangst examen omdat ik na een evt foutje nogal snel in het negatieve blijf hangen. Het faalangst examen is fijn omdat er meer tijd voor je wordt genomen en het een ongedwongen sfeer heeft. De auto reed ook prima, hij heeft nu een nieuwere (nog betere) variant!De RIS methode heb ik eerlijk gezegd niet veel mee gedaan, heb het boek denk ik 2x open gehad. (Sorry Peter ;-))Het zal vast voor anderen behulpzaam zijn, maar ik heb gewoon veel geleerd van het rijden zelf en de aanwijzingen van Peter.Tevens vond ik Peter erg flexibel in het afzeggen of verzetten van lessen, top!

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl

Volg live onze twee lesauto's!

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

De lokatie van Kitty's auto is niet bekend

Kitty's auto volgen

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst