Ons gastenboek

Wat onze leerlingen de afgelopen jaren over ons zeiden: ons bewijs van kwaliteit en waardering

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Florijne heeft geschreven op 28 april 2022 om 14:39
Beste Peter, na al een aantal keer gezakt te zijn bij een andere rijschool had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen, maar dankzij jouw rustige begeleiding en coaching is het nu toch gelukt om mijn rijbewijs te halen. Heel erg bedankt!
Mitchel heeft geschreven op 19 april 2022 om 21:43
Beste Peter, Maxime en Ravi, Bedankt voor de prettige rijlessen die ik van jullie heb mogen ontvangen! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij jullie heb mogen leren autorijden. De unieke benadering van Autorijschool Pompert heb ik als zeer prettig ervaren! De persoonlijke begeleiding en coaching heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag met zelfvertrouwen mijn rijbewijs in één keer heb gehaald!
Hans heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:05
Een aanrader voor iedereen! De lessen zijn er op gericht om je zo veilig mogelijk te leren auto rijden en te leren deel te nemen aan het verkeer. Alle lessen zijn gericht op jouw eigen persoonlijke ontwikkelingen en ze doen er alles aan om het jou zo goed en veilig mogelijk te leren. En wat een geweldig team van leuke mensen die hier werken. Ik heb niets anders dan lovende woorden voor Peter en Maxime. Ik heb veel kunnen lachen en heb leuke en minder leuke dingen kunnen en mogen delen, met altijd een luisterend oor en goede raad terwijl je ze leiden naar het behalen van je examen. Ik ga met een goed gevoel en een goede basis de weg op. Bedankt!!!
Lieneke heeft geschreven op 1 februari 2020 om 16:34
Lieve Robin, Peter, Maxime en Kitty (in gedachten), Bedankt voor het zijn van mijn steun en hulp in en rondom de auto. We hebben veel meegemaakt in deze periode, veel gelachen in de auto en het persoonlijke contact heb ik als erg prettig ervaren. Ik ben begonnen met een flinke dosis rijangst en dat hebben wij tijdens de lessen eruit weten te krijgen. Met plezier heb ik alle auto's van Pompert mogen rijden en heb ik elke instructeur naast me gehad als dat even beter was qua planning. Nog eventjes, dan heb ik mijn rijbewijs fysiek in de handen en weet ik zeker dat ik vol vertrouwen mijn eerste zelfstandige rit ga rijden. Dit is de kracht van Rijschool Pompert en haar toppers, dank jullie wel!
Xi heeft geschreven op 14 september 2019 om 14:25
Generally, it is not so easy to find a nice driving school for expats. Luckily, I found the right one. I received great suggestions in every lesson, which help me to improve driving skills step by step. I'm very happy that I pass the exam in the first trial. Thanks Peter!
Evelyn heeft geschreven op 30 juni 2018 om 19:00
Bij het intakegesprek een helder plan van aanpak besproken dat uiteindelijk geheel is uitgekomen; geslaagd bij de eerste opkomst. De communicatie is duidelijk, de planning van de lessen flexibel, en het overzicht van de kosten is duidelijk. In de auto is de sfeer ontspannen, Peter is een ervaren rijleraar die altijd rustig blijft en veel geduld met je heeft. Hartstikke bedankt Peter, voor deze leerzame tijd!
Zeno heeft geschreven op 18 maart 2018 om 21:08
Rijbewijs in 1x gehaald. Elke les altijd weer leuk en leerzaam. Bedankt Peter!
Guus heeft geschreven op 8 januari 2018 om 18:32
Het fijne van Peter is dat hij niet geïrriteerd raakt door fouten die je maakt. Ook zorgt hij ervoor dat je niveau echt goed is voordat je aan je eerste examen begint, en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de omstandigheden waarin dit examen wordt afgenomen ontspannen zijn. Hierdoor is de kans dat je de eerste keer slaagt vrij groot, ook als je door de zenuwen minder goed rijdt dan normaal. Zijn doel is je goed leren rijden en niet alleen door het examen heen komen, waardoor je uiteindelijk zelfverzekerd en veilig het verkeer in kunt.
Rick heeft geschreven op 23 december 2017 om 15:16
Een goede rijschool die met passie en deskundigheid les geeft. Lessen zijn persoonlijk en op maat, met iedere week precies genoeg uitdaging zodat je op een goed tempo vooruit blijft gaan. Peter is gedreven om je goed klaar te stomen voor een rijbewijs waarmee je zelf-verzekerd op de weg rijdt. Hij motiveert je om het beste naar boven te halen en is recht-door-zee over hoe je dat kunt doen. Ik vond het zelf erg prettige manier van les krijgen, het afgelopen jaar is is voorbij gevlogen. Heel erg bedankt! Zal de komende jaren nog bij menig kruispunt aan jullie denken 🙂
Eva de Jong heeft geschreven op 22 november 2017 om 13:23
Heel erg bedankt voor de lessen Kitty en Maxime! Er was altijd een fijne sfeer in de auto en geweldig goede begeleiding voor mensen zoals ik die meer tijd nodig hebben om het autorijden op te pikken. Ik zou (en zal) deze rijschool aan iedereen aanbevelen! 🙂
Linda van de Velde heeft geschreven op 3 augustus 2017 om 12:42
Lieve Peter, Kitty en Maxime, Wat zijn jullie een goed team samen! Persoonlijk en ongedwongen dat is het zeker je leert er op je eigen tempo. Bedankt voor de fijne lessen!
Aart heeft geschreven op 23 maart 2017 om 10:25
Prima lessen gehad van Peter. In een keer geslaagd. De lessen worden afgestemd op hoe je leert en op jouw tempo. Nogmaals bedankt Peter!
Alexander Knibbeler heeft geschreven op 21 maart 2017 om 14:04
Hele goede lessen gehad! Goede begeleiding en lessen op maat! Peter en Kitty hartstikke bedankt!
Stijn Sijbesma heeft geschreven op 15 maart 2017 om 10:32
Heel goede lessen gehad, persoonlijk en goede stijl, super tevreden! Bedankt Kitty!
Thomas heeft geschreven op 23 januari 2017 om 11:11
Het halen van mijn rijbewijs heb ik voor een groot deel te danken aan rijschool Pompert. De persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder een auto instap. Nogmaals bedankt Peter!
Lotte heeft geschreven op 24 december 2016 om 14:18
Lieve Peter en Kitty, heel erg bedankt voor alle lessen en de goede begeleiding. Ondanks mijn zenuwen met hulp van jullie toch weten te slagen voor mijn examen! Ik ben er onwijs gelukkig mee en raad iedereen die ook last heeft van faalangst aan, bij jullie te komen lessen. Je krijgt goede begeleiding op je eigen tempo. Het kan hierdoor wat langer duren maar dat is het waard. Ik stap nu met vertrouwen de auto in!
Timon heeft geschreven op 14 juni 2016 om 18:08
Na de altijd gezellige lessen met Maxime heb ik afgelopen week mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ik heb de rijlessen altijd als erg leuk ervaren, en heb erg veel geleerd. Niet puur het 'technisch' autorijden, maar nog veel meer daarom heen. De lessen worden op jou afgestemd, en nooit is er een les uitgevallen. Dankjewel voor alle lessen!
Rianne van den Hombergh heeft geschreven op 14 juni 2016 om 17:31
Ik was eerder bij een andere rijschool meerdere keren gezakt. Na een tijd geen rijles gehad te hebben, ben ik overgestapt naar autorijschool Pompert. Doordat ik zo vaak gezakt was, had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen. Maar door het geduld en de persoonlijke aandacht waarmee Kitty lesgeeft ben ik daar overheen gekomen en ben toen ik er klaar voor was op examen gegaan en geslaagd! Bij Pompert wordt er echt gekeken naar jou als persoon en wat jij nodig hebt om te leren autorijden. Bedankt Kitty voor alle geduld die je met mij hebt gehad en de gezellige lessen!
Kenny Wirken heeft geschreven op 17 april 2016 om 12:50
Het heeft even geduurd maar dankzij de persoonlijke aanpak en goed gestructureerde lessen van Maxime! Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ondanks dat we een hele tijd bezig zijn geweest en ik wat problemen had met het theorie examen wel altijd met veel plezier gelest! Zal ze zeker gaan missen net als de rondjes rond de auto 😉 Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld!!! Ik had niet om een betere rijschool kunnen vragen, je bent in goede handen bij Peter, Kitty en Maxime!!
Evelien Abels heeft geschreven op 10 april 2016 om 14:30
Bedankt voor de goede lessen Peter en Kitty! Ondanks dat het er veel waren kon ik met plezier blijven lessen. Het was duidelijk wat er van me verwacht werd op het examen, zo kon ik in 1 keer slagen :).

Bezoekadres Daalakkersweg 2-140, 5641 JA, Eindhoven - Privacyverklaring
Contact Tel.: 040-2569199 / 06 464 312 40, E-mail: info@autorijschoolpompert.nl BTW-id: NL002032543B28

Volg live onze lesauto

De lokatie van Peter's auto is niet bekend

✓ Je volgt nu Peter's auto

Indien beschikbaar worden de lokaties elke minuut ververst